Pipa on nyt jo 10-viikkoa vanha! Aika on mennyt kyllä tosi nopeasti. Ekat 5 viikkoa se asui sisarustensa ja emänsä Alman (Ahmakulman Agatta) kanssa Helsingissä. Sitten koko poppoo muutti meille Ahmakulmaan Tampereelle. Nyt kaikki muut viisi sisarusta ovat muuttaneet omiin uusiin koteihinsa.

Pipa paras kaveri tällä hetkellä on meidän Baltsu-kelpie, 10-v. Baltsu on yllättävänkin pitkämielinen pennun kanssa. Joskus pentua kyllä pitää ojentaa kun se meinaa työntää kuononsa liian lähelle Baltsun eväitä.

Pipa on käynyt jo muutaman kerran agilityhallilla tutustumassa vieraisiin ihmisiin (aivan iiiihaniaaa!) ja kaiken näköisiin koiriin (tosi kivojaaa!). Kaikkein hauskinta sen mielestä oli juosta Risto-kelpien, reilut 8 vkoa ikää, kanssa edestakaisin isossa hallissa.

Pikkuhiljaa olen alkanut opettaa sille asioita. Nyt se juuri ja juuri malttaa iskeä peppunsa lattiaan ennen kuin saa ruokansa. Hihnaan se on jo jotenkuten tottunut mutta sinkoilee vielä innoissaan edestakaisin. Luoksetuloharjoituksia ollaan tehty muutaman kerran. Vauhtia riittää luoksetulossa!