Olipa tänään mielettömän hyvät agireenit! Tehtiin pikku (meille itseasiassa aika isoa) radanpätkää.  Hypyn kautta lähetys suoran putken melko pimeään kulmaan, Putken jälkeen suoraan eteen hypylle ja tiukka valssi takaisin putkeen. Sitten heitto kolmen hypyn suoralle ja lähetys toisen putken "väärään" päähän. Ja vielä yksi hyppy. Siis yhteensä YHDEKSÄN esteen rata. Tokalla kerralla meni jo hienosti! Kiire meinaa ohjaajalle tulla kun rimat on vielä 15 cm:ssä. Onneksi se jo hakee esteitä vähän itsenäisemmin, joten tehtävä ei ole täysin mahdoton ohjaajalle.

Keppejä olemme tehneet verkollisilla vinokepeillä. Tänään otin keskeltä yhden pätkän verkkoa pois. TÄDÄÄ! Pipa pujotteli tosi hyvin!!! On se sitten vaan mahtava (tai siis ainakin tänään oli. Agilityssä pitää aina olla nöyrä) pieni kelpie!

Sitten harjoiteltiin vielä sylkkäreitä jotka eivät viikko sitten tahtoneet onnistua: hypyn takaa kierto ja sylkkärille heitto toisen siivekkeen takaa kiertoon. Toimi! Ja molemmilta puolilta. Yes!

Paras palkka Pipalle on agilityssä edelleen leikkiminen. Se repii tosi hyvällä asenteella. Ostin Päiviltä juuri toooosi pitkän narulelun, joka venyy varmaan 1,5 metriseksi. Se on tosi kätevä ja palkkaajalle turvallinen kun Pipan hampaat yleensä on aika kaukana mun käsistä):