Tällä kertaa reeneissä tuntui, että olemme Pipan kanssa jo oppineet jotain. Lean tekemä pikkuradan pätkä meni muutaman harjoittelukerran jälkeen jo aika kohtuullisesti. Ohjaaja vaan tuskin pääsi liikkumaan kun vaatetta oli pakkasen takia monta, monta kerrosta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=Pdf2jVq3Zh0

Nyt Pipa jo lähti kohtuullisesti etenemään aina kohti seuraavaa estettä. Jonkun aikaahan meillä on ollut ongelmana se, että koiruus kääntyy heti esten jälkeen mua kohti. Sitä ollaan yritetty korjata niin, että palkka ei tule mun kädestä vaan apuohjaajalta tai maasta. Alkaisiko reeni jo tuottaa vähän tulosta?

Keppejä ollaan nyt otettu suorilla kepeillä. Verkkoja olen joutunut lisäämään taas aika paljon verrattuna vinokeppi reeneihin. Täytyy yrittää aika nopeasti nyt häivyttää niitä verkkoja ettei totu niihin liikaa.

Kontakteilla tuntuu että ollaan päästy eteenpäin. Pipa hakee jo 2on/2off -paikan aika kivasti ilman hihnaa kun otetaan pelkkää alastulon loppuosaa. Puomia tehtiin viikonloppuna ekan kerran kokonaisena hihnan kanssa. Alkuun arasteli ylösmenoa mutta reipastui aika kivasti muutaman toiston jälkeen. Haki alastulossa aika mukavastí oikean paikan vain pienellä hihna-avulla. Lea toimi välillä apuohjaajana, jotta sain hiukan etäisyyttä. Sitä pitää nyt muistaa reenata lisää.

Keinulla aloitettiin keinutteluharjoitukset kontaktipinnalla. Vaatii vielä totuttelua melkoisesti.

Onneksi pakkasen pitäisi hellittaa että päästään taas reenaileen.