Kuinka kummassa tämä blogin päivitys aina jää kaiken muun tohinan jalkohin. No, mitähän tässä viime aikoina onkaan tapahtunut?

No, tokokoeura korkattiin Pipan kanssa 10.12.2011 TamSKin jättikokeissa. Valmistautuminen kisoihin oli painajaismaista. Liikkeet alkoi olla jo pikkuhiljaa kunnossa (paitsi se seuraaminen:( ) MUTTA sitten n viikko ennen koetta menin laittamaan Pipan agikentän laidalle kiinni tyhjään kaapelikelaan siksi aikaa kun vedin muille reenejä. Kuinka ollakaan, Pipa sai päähänsä lähteä myös radalle - se ...keleen  kela perässään. Koiran vauhti kiihtyi ja kela pomppi aina vaan kovemmin se perässä. Pipa kiersi koko kentän ainakin 3 kertaa ja kaatoi siinä samalla rytinällä melkoisen määrän esteitä. Sain naapurikentältä apujoukkoja mutta emme onnistuneet saamaan vauhkoontunutta otusta kiinni ennenkuin se kiilautui putken ja seinän väliin. Ihme kyllä Pipa ei saanut mitään fyysisiä vammoja mutta henkiset vammat kylläkin.

Kuinka ollakaa se tokokoe oli sitten juurikin tällä samalla kauhujen kentällä. Kun aamulla vedin pelokasta koiraa lähes väkisin halliin sisälle, olin jo lähes varma että kokeesta ei tule mitään ja meidän pitää keskeyttää se. Pipa oli koko kokeen ajan tosi peloissaan eikä pystynyt keskittymään oikein mihinkään. Esim. perusasentoa se ei tainnut tehdä kertaakaan kokeen aikana kunnolla.  Ainut liike joka meni normaalisti,oli hyppy ja siitä saatiinkin täysi kymppi! Työvoittona voi kyllä pitää sitä, että jokaisesta liikkeestä saatiin pisteitä jo lopputuloksena 2-tulos 156 pisteellä! Tässä kaikkien liikkeiden pisteet: luoksepäästävyys 9 (nousi tuomaria vastaan), paikalla makaaminen 8,5 (oli rauhaton mutta pysyi!), seuraaminen kytketynä 6 (aivan kamalaa), seuraaminen ilman hihnaa 7 (aivan kamalaa tämäkin), liikkeestä maahanmeno 7 (ennakoi), luoksetulo 8,5 (se perusasento oli taas liian vaikeaa), liikkeestä seisominen 7,5 (seuraaminen toivotonta), hyppy 10 (jee!), kokonaisvaikutus 7. Ainut hyvä puoli tässä kokeessa oli, että kun tällaisella räpellyksellä saatiin 2-tulos, ei 1-tuloksen pitäisi olla kummoinenkaan juttu normaali vireessä. Jos huvittaa katsella meidän tuskien taival, niin tässä linkki:

Ama ja Lea nappasivat viimeisen 0-tuloksen ykkösluokassa 8.1.2012  TamSKin omissa kisoissa ja tekivät samalla 0-voiton! Täältä löytyy nuo huippuhetket! Onnea vielä hurjasti!

Virallisia terveystuloksiakin on tullut lisää: sekä Pipan että Kipinän lonkat ovat A/A. Mahtavaa!

Iki-ihana Baltsu-herra täytti 18.1.2012 jo 12 vuotta! Still going (fairly) strong!