Taas on ehtinyt vierähtää muutama kuukausi edellisistä päivityksistä. Yritänpäs nyt muistella mitä on ehtinyt tapahtua:

  • Milla-mummu on jäänyt eläkkeelle agilitystä. Ihan emme ehtineet saada sen kanssa täyteen kahta aukeamaa kisakirjassa. Ensimmäinen merkintä oli 27.7.05 kun Milla teki vuoden treenattuaan 0:n TamSKin kisoissa ja sijoittui kolmanneksi. Viimeiseksi merkinnäksi jäi 0 taas TamSKin kisoissa 24.10.2010. Paras tulos Milallla oli agilityn SM-kisojen 29. sija Torniossa 2009, osallistujia oli kaikkiaan 129!  Tänä vuonna mennään vielä fiilistelemään Lappeenrantaan Agirotuun medi-joukkueradalle puolustamaan viime vuotista 3.sijaa.
  • Tyttären tytär Pipa peri Millan paikan Anun vetämässä viikkoryhmässä. Pipa on kehittynyt huimasti. Kesäkuussa se vihdoin oppi menemään kepit ilman verkkoja. Keppien kanssa meinasikin jo iskeä epätoivo.  Kontaktit ovat vielä työn alla. Yksittäisinä esteinä ne menevät jo kivasti (useimmiten) mutta rataan yhdistettynä tulee helposti virheitä. Rimat ovat vielä matalalla 30 - 35 cm, joskus harvoin 40 cm. Rimoja tulee alas herkästi ja siihen pitää nyt alkaa kiinnittää erityistä huomiota!
  • Pipan kanssa mentiin myös tokon viikkoryhmään. Selvästikin tuo tulosta kun koiran kanssa reenaa. Eikö ole kummallista:). Seuraaminen vaatii vielä paljon töitä. Luoksetulo alkaa olla aika kiva. Paikalla makuussa palkkaan vielä tosi tiheään kun Pipa on rauhallinen ja katsoo tarkaavaisesti eteen. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno varmaankin alkaa pian olla kunnossa. Hyppyä ollaan reenattu kosketusaustalla ja se toimii hyvin. Lisäksi ollaa reenailtu jo ylempien luokkien liikkeitä jonkin verran: kaukoja ihan lähellä, ruutua, luoksetulon pysäytyksiä jne. Pipa on tässäkin lajissa erittäin innokas ja toko tuntuukin aika vauhdikkaalta lajilta:).
  • Ama on reenaillut Lean kanssa edelleen agilityä. Yhteistyö sen kun paranee! Kontaktit vaativat kyllä vielä vahvistamista.
  • Baltsu viettää leppoisia eläkepäiviä. Se on ollut onneksi terve!